eikholdintro1440-60

Besloten website voor medewerkers

Je bent aanbeland op de interne website van Natuurvriendenhuis Eikhold. De site is alleen toegankelijk voor de vrijwilligers van Eikhold, middels een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze interne website willen we proberen de communicatie binnen Eikhold te verbeteren. Alles wat voor alle medewerkers van belang is om te weten over Eikhold moet middels een berichtje op deze site openbaar gemaakt worden. Of het nu gaat om komende activiteiten, wetenswaardigheden over huis en tuin of beleidsvoorbereiding en besluitvorming, dit is de plaats om erover te lezen. Het zal in het begin misschien even wennen zijn, maar we hopen dat de site snel een vanzelfsprekende bron van informatie voor iedereen die verbonden is aan Eikhold.

We hopen dan ook dat je de site regelmatig zult raadplegen. Bij de start bevat de site naast de eerste nieuwsberichten een ‘smoelenboek’ waardoor nieuwkomers en huiswachten snel een gezicht bij een naam kunnen zoeken (of andersom), het huiswachtenrooster (eigenlijk moet ik zeggen ‘rooster van gastheren/gastvrouwen’), het huiswachtenhandboek en de nieuwsbrieven voor huiswachten, actuele beleidsdocumenten en algemene informatie over projecten. Heel vers is een pagina met foto’s van het onlangs gehouden verwenweekend. Ook vind je er een digitale versie van het declaratieformulier, en andere zinvolle formulieren zullen de komende tijd nog volgen. Mis je dingen die hier naar jouw idee een plaatsje zouden moeten hebben, laat het even weten.

We hopen dat jullie veel plezier aan de site zullen beleven en dat het een waardevolle aanwinst zal blijken voor alle medewerkers.