Afscheid na opvang DGA

Bedankbrief De Gele Anemoon

Naar aanleiding van de opvang door Eikhold van de campinggasten van De Gele Anemoon na de watersnood in juli heeft de BHC van De Gele Anemoon de volgende bedankbrief gestuurd:

Beste vrienden,

Middels deze brief willen wij jullie bedanken voor jullie inzet en enorme hulp tijdens de overstroming op onze camping.
Na 2 dagen onophoudelijke regen steeg het water in de Geul opeens heel snel en kon niemand meer via de openbare weg van de camping af komen. Op een gegeven moment steeg het water zo snel dat de brandweer besloot om onze gasten te laten evacueren via de Keutenberg. Bovenaan stonden taxi’s klaar om onze gasten naar het Gemeenschapshuis in Wijlre te brengen. Daar aangekomen stonden vrijwilligers van jullie klaar om hen op te vangen met koffie en vlaai. Daarna zijn ruim 30 kampeerders met jullie meegegaan naar Eikhold om daar te enkele dagen te verblijven, wachtend tot het water zou zakken en de camping weer bereikbaar zou zijn.
De extra inspanningen op zo’n korte termijn, zorgen voor opvang waren indrukwekkend en worden zeer gewaardeerd. Eens te meer blijkt dat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn voor de samenleving en voor onze camping.
Als blijk van onze waardering voor al jullie hulp deze bedankbrief.
Hartelijk Dank!

Foto: 17 juli: afscheid van Eikhold met koffie en Limburgse vlaai