Hoofdstuk 11

Leveranciers

Een aantal leveranciers kan langskomen tijdens je huiswachtenperiode. Bedrijven die iets afleveren zijn ofwel bekend en weten de weg, ofwel er is iets besteld door de BHC. In géén geval zal het, zonder duidelijke instructie van de BHC, voorkomen dat er contant betaald moet worden voor het in ontvangst nemen van poststukken of artikelen. Mocht er iemand aan de balie staan die dit verlangt, neem dan direct contact op met een bestuurslid of BHC-lid. Indien er niemand bereikbaar is, kun je de persoon wegsturen zonder het pakket of poststuk in ontvangst te nemen.

Mengelers

De wasserij die op donderdag komt om de vuile was op te halen en de schone terug te brengen. De container met schone was wordt omgeruild voor de container met vuile was. De schone was op de planken in de linnenkast leggen.

Wijnhandel Max van Wersch

Indien er een bestelling is geplaatst door de BHC, dan wordt dit bezorgd. Graag even de voorraadkelder open maken en de bestelling controleren en de pakbon voor akkoord ondertekenen.

Vendex

Vervangt de luchtverfrissers op de toiletten; hier hoef je niks voor te doen.

SBL

Zij brengen de toiletrollen en een enkel ander product. De bestelling wordt afgegeven met een pakbon; deze graag controleren, ondertekenen en in de brievenbus achter de balie.

Beelicious

Willem Schelberg, de imker, verzorgt de bijen in de tuin. Hij komt in de zomermaanden meerdere malen per week om de bijen in de gaten te houden. In de wintermaanden zal hij niet gauw komen.